Mailing List Archive


Subject
Author
Replies
Last Post
TV out in black and white
by grantstoll at hotmail | Feb 10, 2003, 1:34 PM | 7 replies
7
Feb 11, 2003, 3:25 PM
Unknown xmltv channel identifier
by locke987 at aon | Feb 11, 2003, 2:31 PM | 0 replies
0
Feb 11, 2003, 2:31 PM
MythTV & Dolby ProLogic question
by Cliff.Draper at Sun | Feb 11, 2003, 12:00 PM | 3 replies
3
Feb 11, 2003, 1:45 PM
ATI All-in-Wonder 7500
by ajlenze at clarkhome | Feb 10, 2003, 7:10 AM | 7 replies
7
Feb 11, 2003, 9:43 AM
Creative Ifra Receiver --- step-by-step
by johnmythtv at crombe | Feb 7, 2003, 9:17 PM | 3 replies
3
Feb 11, 2003, 9:40 AM
ATI All-in-Wonder 7500
by jonjulian at earthlink | Feb 10, 2003, 4:54 PM | 5 replies
5
Feb 11, 2003, 9:36 AM
A few difficulties
by grantstoll at hotmail | Feb 10, 2003, 10:00 PM | 2 replies
2
Feb 11, 2003, 9:30 AM
MythMusic interface issues
by msherman at dsbox | Feb 11, 2003, 8:30 AM | 0 replies
0
Feb 11, 2003, 8:30 AM
problem trying to watch TV
by msherman at dsbox | Feb 6, 2003, 7:47 AM | 19 replies
19
Feb 11, 2003, 7:16 AM
Stupid mythmusic question
by ozzy at followthelemur | Feb 10, 2003, 5:51 PM | 3 replies
3
Feb 11, 2003, 7:07 AM
IOmega Buz card?
by jonathan.oexner at alum | Feb 10, 2003, 10:52 PM | 0 replies
0
Feb 10, 2003, 10:52 PM
Newb - Needs help w/ CVS
by myth at jttechnology | Feb 10, 2003, 8:51 PM | 1 replies
1
Feb 10, 2003, 9:59 PM
0
Feb 10, 2003, 9:58 PM
Problem with Running MythFillDatabase
by myth at jttechnology | Feb 8, 2003, 10:09 PM | 11 replies
11
Feb 10, 2003, 9:11 PM
performance tuning.
by mmbrich at ldl | Feb 10, 2003, 9:48 AM | 1 replies
1
Feb 10, 2003, 7:38 PM
running cvs
by ian at ihtruelsen | Feb 10, 2003, 5:22 PM | 0 replies
0
Feb 10, 2003, 5:22 PM
Creative Infra Receiver/CIMR100
by ben at handcoder | Feb 10, 2003, 2:58 PM | 3 replies
3
Feb 10, 2003, 4:10 PM
DVB-cards nd VQFs
by rasmus.ekman at kryddsill | Feb 10, 2003, 4:41 AM | 0 replies
0
Feb 10, 2003, 4:41 AM
moving windows
by muddysmind at excite | Feb 7, 2003, 4:51 PM | 2 replies
2
Feb 9, 2003, 5:16 PM
Encoding efficiency decrease with 0.8?
by jcaputo1 at comcast | Feb 7, 2003, 2:07 PM | 2 replies
2
Feb 9, 2003, 6:59 AM
ATI wonder VE not detected
by merle.reine at lindows | Feb 9, 2003, 4:37 AM | 1 replies
1
Feb 9, 2003, 5:47 AM
Keyboard not responding
by ldardini at tiscali | Feb 8, 2003, 1:38 PM | 2 replies
2
Feb 8, 2003, 3:15 PM
sound is out of sync
by ian at ihtruelsen | Feb 8, 2003, 12:52 PM | 7 replies
7
Feb 8, 2003, 3:09 PM
matrox g200-tv
by pschuh at Stanford | Feb 8, 2003, 12:56 AM | 2 replies
2
Feb 8, 2003, 1:42 PM

Threads: 72,274 Messages: 394,354